Witam, mam problem z radiem, a mianowicie radio (seryjne) w nim chodzi kiedy mu sie podoba, ostatnio przykładowo chodziło odrazu po opaleniu auta i po zrobieniu kilku kilometrów po zredukowaniu z 5 na 4 bieg samo się wyłączyło. Kiedyś też po włączeniu świateł długich też się wyłączyło. A też jest tak że nie włącza sie przez tydzień (nie wyszukuje stacji)
Do sprawdzenia w pierwszej kolejności napięcie. Czy dochodzi do radia w momencie kiedy nie można go włączyć. Dalej problemem może być przycisk od włączania i wyłączania.
Warto sprawdzić podłączenie anteny czy tam jest wszystko ok.
Sprawdź jeszcze czy nie masz w układzie ładowania jakiś spadków napięć
mafi3n napisał(a):Kiedyś też po włączeniu świateł długich też się wyłączyło.
bo to może wskazywać na zbyt duże spadki napięcia przez co radio się z automatu wyłącza.
Lexus Landau Koncepcyjny Lexus Landau zadebiutował w 1994 roku. Auto wywołało spore zainteresowanie. W ofertach marek klasy premium trudno było wtedy znaleźć hatchbacka segmentu C, królowały natomiast klasyczne sedany. Koncept ...
Legalizacja gaśnicy potrzebna czy nie? Wprowadzono mi pewien mętlik w głowie. Niedawno zostałem zatrzymany do rutynowej kontroli drogowej. Policjant kazał mi pokazać gaśnice. Oczywiście na gaśnice nie mam legalizacji bo się skończyła, a zapomniałem zrobić. Policjant ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.