Witam. Mam pytanko jak w temacie. Szukam jakieś w miare małego miejskiego samochodziku, i najbardziej podobają mi się te 3. Chciałem się dowiedzieć co o nich sądzicie, jakie mają wady, zalety, i co sami byście wybrali?
Wencman Odnosząc się do Twojego tekstu....w miarę małego, miejskiego samochodziku... na placu boju pozostaje tylko Toyota Yaris; pozostałe dwa do "w miarę małych" nie można zaliczyć, prawda?
Japan Taxi - aplikacja taksówkowa na telefony i tablety Toyota szuka sposobów na umocnienie swojej pozycji w nowych, przyszłościowych branżach, dlatego angażuje się w nowoczesne usługi transportowe, oparte na technologii łączenia samochodów w chmurze. W tym miesiącu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.