10 Lut 2018, 13:29
Witam wszystkich forumowiczów. tak jak w temacie Chciałem się poradzić Który z tych dwóch modeli jesteście w stanie mi polecić. Czy ktoś z was jeździ wyżej wymienionym autem? moim priorytetem jest niskie spalanie ,nie za duży silnik benzynowy. będzie to auto głównie jeździło na trasach do 20 km. będzie użytkowane prawie codziennie, zależy mi na dużej przestrzeni w samochodzie gdyż mam dwójkę małych dzieci ,oprócz tego chciałbym aby auto było niezawodne. kwota jaką dysponuje to jest maksymalnie 12000 zł .Toyota w tej cenie daje mi samochód z ostatniego roku produkcji w bardzo dobrym stanie do tego bardzo bogate wyposażenie ,jeśli chodzi o dacie: W tej kwocie mam samochód 5 lat młodszy nrównież cieszący się dobrą opinią ,nieco gorszym wyposażeniem. jeśli chodzi o spalanie i silnik widzę że jest podobnie: stąd moje pytanie do was Co polecacie -czy niezawodną Toyotę mega utrzymaną ,aczkolwiek auto już 14 letnie .A może dacie w :miarę młodego 10 latka z gorszym wyposażeniem oraz mniej znaną marką .które waszym zdaniem jest bardziej przestrzenne, niezawodne ,Tańsze w utrzymaniu?? Dziękuję za odpowiedzi