Witam Miałam okazje ostano jeździć na razie tylko jako paserze Toyota Rav4, strasznie mi się podoba to auto, chodzi mi o wygodę i duża przestrzeń ze względu ze oprócz mnie będą jeździły ze mna dzieci i pies, cz ktoś mi może podpowiedzieć czy to auto będzie spełniało się jako rodzinny samochód? I czy cala nasz 5 się do niego bez problemu zmieści?
dominik89 napisał(a):skoro chodzi jej po glowie rav4 to chyba logiczne ze ja stac. wedlug mnie rav4 jest male 5 dla osob i psa
Może i logiczne jednak nie do końca, przechodząc do tematu rav4 jest dużo za małe na 5 osob i do tego psa chyba, że pies pójdzie do bagażnika jak nie to taką toyotkę sobie odpuść i kup coś nieco większego.
Ja z kolei potrzebowałem auta, które sprawdzi się zarówno w pracy jak i będzie idealnym samochodem na wyjazdy rodzinne. Kupiłem po długim zastanowieniu Toyotę Verso, która może być nawet 7osobowa. Gdy w pracy potrzebuje dużo przewieźć składam dwa rzędy siedzen i wszystko idealnie się miesci. A wy jakie macie doświadczenia z tym autem?
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Budżet akurat w tym przypadku nie gra roli, chodzi mi o najnowsze Rav4 troszkę sobie czytałam o nim i piszą ze swobodnie mieści się w niej 5 dorosłych osób, (w nasza 5 wchodzi tez pies). Fajne jest to ze ma sporo skrytek na rożne przedmioty, a przede wszystkim wygląda na bardzo wygodne auto, pozostaje mi tylko umówić się na próbą jazdę i sama się przekonam jak to jest w rzeczywistości.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.