Ford jest tak niemiecki jak E.Olisadebe albo R.Guerreiro są Polakami. Niemieckie auta to VW, Audi, Mercedesy, Porsche, BMW itd. To, że Fiaty i Ople są produkowane w Polsce nie znaczy, że są to polskie marki.
Od maja wzrasta liczba zdarzeń drogowych z udziałem dzieci i młodzieży Od lat nasilenie wypadków komunikacyjnych z udziałem młodych uczestników ruchu (7-14 lat) rozpoczyna się już w maju i trwa do września(1). Maj, lipiec i wrzesień to także miesiące z najwyższą liczbą ofiar wśród ...
Renault City K-ZE - elektryczny model z segmentu A Renault City K-ZE. Jest to w pełni elektryczny samochód miejski, który należy do samochodów klasy A o stylistyce SUV. Będzie także sprzedawany na światowych rynkach. Poprzez światową premierę modelu Renault ...
ten hak to pierwsza klasa tak pasuje do bmw ale ogólnie autka dobre kolega miał i dopiero zaczął coś robic przy 200tys.Fajne wygodne autko wlaściwości jezde bdb.zależy co komu się podoba.ja tez myślalem o bmw ale zrezygnowałem
fakt nie zauwazylem haka ale chodzilo mi o propozycje tego modelu:P i chcialbym zlamac stereotym ze BMW to same wydatki o ile sie orientuje to czesci do audi sa droższe to raz no i co przedewszystki co jak co ale audi bardziej sie psuje ja mam BMW e39 sasiad A6 oba sa z 2001roku i co chwila cos mu sie wiesza wspomaganie podgrzewanie foteeli itp a u mnie cisza jak makiem zasial:P
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.