REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tylko podczas ładowania bardzo często sygnał dodatkowo traci na jakości, a zestaw głośnomówiący to zależy od tego na jakiej wysokości masz zapalniczkę jak na wysokości kolan to ja kiedyś testowałem i dobrze było słychać tego co do mnie mówi przez głośniki w samochodzie ale osoba ta mnie słabo słyszała z racji na sporą odległość od mikrofonu który jest w tym urządzeniu.Kao napisał(a):Fajnie bo ma wyjście na ładowarkę i zestaw głośnomówiący wiec mogę spokojnie przez tel gadać przez radio.
z tym właśnie to mam złe doświadczenia, jakieś nieczystości, podwójne głosy i echo. Ja mam zapalniczkę na samym dole panelu czyli obok biegów, wszystko ładnie słychać i nie muszę nawet głosu podnosić żeby ktoś mnie słyszał.Cichy77 napisał(a):Dlatego typowe zestawy głośnomówiące najczęściej zapinane są na słoneczniku
No widzisz ja znowu kilka testowałem i ja słyszałem wszystko dobrze ale osoba z którą rozmawiałem narzekała na szumy i tak dalej że słabo mnie słychać, a transmiter na wysokości kolana. Wydaje mi się że to też zależy od samej elektroniki w aucie i być może miejsca w którym się znajdujesz ja to akurat testowałem w mieście gdzie sporo fal się na siebie nakłada.Kao napisał(a):wszystko ładnie słychać i nie muszę nawet głosu podnosić żeby ktoś mnie słyszał.