TRAX RACING Warszawa

24 Kwi 2020, 13:38

Witam wszystkich użytkowników forum. Pragnę Was przestrzec przed firmą TRAX RACING (http://www.traxracing.pl/) prowadzoną przez rodzinę Wysokich - głównie Pawła oraz jego ojca Bogusława. Ci panowie znani są w środowisku motosportu, są też sędziami technicznymi, dlatego kierując swój samochód do nich na przygotówkę pod drift (głównie silnik + kąty) byłem przekonany że zrobią to tak jak się należy.

Samochód oddałem w lutym tego roku i słuch zaginął. Telefonów nie odbierają ode mnie, a o słonej zaliczce już całkiem zdążyłem zapomnieć.

Radzę uważać na tą firmę, szczególnie że z tego co zdążyłem sprawdzić to firma jest w likwidacji, ale dalej jakoś działa...
kunadamin
Obserwowany

24 Kwi 2020, 13:51

kunadamin napisał(a):Samochód oddałem w lutym tego roku i słuch zaginął. Telefonów nie odbierają ode mnie, a o słonej zaliczce już całkiem zdążyłem zapomnieć.

Świat tuningu ... norma.
Zabierz auto i śmigaj z rozeznaniem :ok:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus GX 460 - bezpieczny i bardziej terenowy
    To już koniec plotek. Lexus zaprezentował właśnie odświeżony model GX 460. Zmiany nie są rewolucyjne, ale wyraźnie widoczne - samochód otrzymał nową stylistykę przodu, systemy bezpieczeństwa czynnego Lexus Safety System ...