Witam. mam pytanie troche inne niż te dotychczas a więc: jak jest zbudowana instalacja gazowa? z jakich części sięsklada jak są połączone jak to wygląda po podłączeniu i jak ten gaz zastępuje paliwo... bardzo mnie to interesuje bo jestem "młodym kierowcą" a tak dokładnie to dopiero robie kurs ale interesuje sięsamochodami dlateg tego też bym się chciał dowiedzieć.z góry dzięki
Weź książkę telefoniczną, znajdź adres serwisu zakładającego instalacje; zwykle mają poster z elementami instalacji "luzem". Powiedz, że potrzebujesz info do pracy dyplomowej na przykład.
Europejscy kierowcy chcą nadal prowadzić swoje samochody Jak wynika z przeprowadzonego ostatnio dużego badania opinii konsumenckiej, którego treść Mazda podała do wiadomości publicznej, dwóch na trzech europejskich kierowców chce zachować możliwość samodzielnego ...
Buty ze spojlerami - nietypowy projekt który ma coś z samochodu Lexus nawiązał współpracę z amerykańską marką modową RTFKT. Jej owocem są specjalne buty inspirowane Lexusem IS. W takim obuwiu można bez wątpienia wyróżnić się na ulicy. Tym bardziej, że sneakersy powstały ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.