Witam!
Mam nastepujacy problem i prosilbym o rade... Otóż gdy po jezdzie zgasze silnik z mojej rury wydechowej kapią krople jakiejs cieczy.Mam instalację gazową.Próbowałem tej cieczy do ust i nie czułem zadnego smaku (wydawała się jakby woda).Czy to znaczy ze mam usawioną za duzą dawke gazu i to gaz "ucieka" ??
dużo ci nie podpowiem ,ale...gdy kapie woda z wydechu to jest dobry obiaw...(oczywiście nie bez pezsady) poniewaz katalizator odpowiednio działa.Spróbuj tez zmienić dostawce gazu...na innym gazie może byc inaczej...ale niech ktoś bardziej kumaty od gazu sie wypowie...
Hmm podbudowała mnie Twoja wypowiedz Ogólnie myślę,że moj samochod nie pali dużo ( ok 9-10l na 100km) ale myslalem ze jest jakis problem z ustawieniem dawki gazu i że pali wiecej niz powinna
9-10 na setke przy silniku 1.6 t tak może troszkę o 1 litr przy dużo...tyle pali polonez...a polonezy to jednak chlory najlepiej żebys wyregulował dawke sobie na analizatorze spalin...on Ci pokaże wszystko czego za dużo czego za mało
Toyota AA 1936 rok Napędzana 3,4-litrowym silnikiem z 6 cylindrami Toyota AA była pierwszym samochodem tego producenta. Prototyp wybudowany w domowych warunkach został zaprezentowany podczas pokazów w Tokio. Razem z modelem AA premierę ...
Shooting brake, czyli sportowe kombi Określenie shooting brake od dekad wywołuje wiele emocji wśród fanów motoryzacji. W internecie możemy znaleźć mnóstwo wizualizacji prezentujących popularne sportowe samochody w takiej odsłonie. Wielu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.