Troszkę z innej beczki... Co zrobić sprzedać czy zostawić??

19 Sty 2010, 22:00

Luke16 napisał(a):No i ponawiam temat.... mianowicie bravo stoi nie odpalane już od dobrego tygodnia... jeżdżę cały czas służbowym... :cry: diabelnie mi tego auta szkoda bo wiem że jak auto stoi to też się psuje... i czuje że jak go kiedyś odpale to coś się sypnie... :/ Tym bardziej że diesel lubi długie dystanse... Zastanawiam się na poważnie czy go nie sprzedać i kupić tym razem coś z silnikiem nawet i 3.0 :D Takie autko dla lansu tylko.... Teraz bravo jak tygodniowo zrobie z 40km to max.... Doradźcie co zrobić...

ale poco smiecisz stare tematy reanimujac? podejmij sobie sam decyzje ludzie juz ci podpowiedzieli pare miesiecy temu
halsky11

21 Sty 2010, 22:11

halsky11, to było pare miesięcy temu i tyczyło się to głownie OC... :/ A nie niejeżdżenia samochodem... Tak jak pisze jeżdże po 40km tygodniowo dzisiaj odpaliłem go po ponad tygodniu 1 raz... Więc dlatego między innymi ponawiam temat... Z resztą halsky11, temat jest mój więc mi wolno :P
JEST:
- Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r
- Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r
- Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r
- ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

21 Sty 2010, 23:22

Luke16 napisał(a):halsky11, to było pare miesięcy temu i tyczyło się to głownie OC... :/ A nie niejeżdżenia samochodem... Tak jak pisze jeżdże po 40km tygodniowo dzisiaj odpaliłem go po ponad tygodniu 1 raz... Więc dlatego między innymi ponawiam temat... Z resztą halsky11, temat jest mój więc mi wolno :P

no pewnie ze ci wolno, ale z kultury nie podnosilbys tematu ktory juz raczej zostal wyczerpany a tobie pozostala jedynie rozterka sercowa ktora tylko ty mozesz sobie sam rozwiazac :smile:
halsky11

22 Sty 2010, 23:16

@halsky nie pisz w kazdym odkopanym temacie tego samego- nic to nie zmieni :roll: moderator tego dzialu nie pilnuje porzadku od ladnych paru miesiecy- wiele tematow juz dawno powinno byc zamknietych, ale co robic :smile: tymczasem niepotrzebnie podbijasz posty(no i ja tez przy okazji) :cool:

@Luke16
to kwesia rozsadku- skoro nie masz zadnych ograniczen w korzystaniu z auta sluzbowego nie widze sensu trzymania auta prywatnego- tym bardziej kompakta- choc zabrzmi to co najmniej dziwnie bardziej uzasadnione byloby posiadanie cabrio(auto typowo sezonowe) mx-5 czy zeby pozostac w koncernie ar spider czy barchetta
pozdrawiam
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

22 Sty 2010, 23:31

JerzyB333, zero ograniczeń co do auta służbowego... za miesiąc zmieniają mi clio na berlingo nową umowa już podpisana więc będę miał nówkę citroena... Myślałem o cabrio no ale te wyżej wymienione są 2 osobowe niestety :/
JEST:
- Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r
- Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r
- Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r
- ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Odśnieżarka? Zachowaj bezpieczny odstęp!
    Niskie temperatury i opady śniegu powodują, że na ulicach często pojawiają się odśnieżarki i posypywarki. Chociaż nie są pojazdami uprzywilejowanymi, zachowanie pewnych środków ostrożności przez innych uczestników ...