Witajcie!
Jest to mój pierwszy post na tym forum, który piszę gdyż w końcu osiągnąłem wiek odpowiedni do prawa jazdy.
Przechodząc do samego tematu.
Poszukuję autka niewielkiego, acz za razem dość wygodnego gdyż będzie pokonywało dość spore odległości między uniwerkiem a domem. Pewnie jako jeden z wielu poszukuję autka z lekkim pazurem, ale w granicach rozsądku ( mam nadzieję
![Uśmiechnięty :)]()
)
Ogólnie może podam takie moje wymogi:
Przebieg<80tys
Rok< 2004
Moc 130-170km
Xenony
Cena 30-35tys
Raczej FWD/AWD
Manual only
To są ogólne punkty, których wymagam od autka. Ogólnie rzecz biorąc rozglądałem się już dość sporo i moim prywatnym marzeniem jest Scirocco w dieslu, gdyż słyszałem że jednostki 1.4 są określane skarbonkami bez dna. Ale niestety Rocco nie mieści się w funduszach
![Smutny :(]()
W tej cenie myślałem o A3 ( najchętniej sportback, acz tutaj znowu ciężko ze znalezieniem w tej cenie )
Myślałem też o astrze H, acz boli mnie że ten model był długo klepany. Dodatkowo chciałem się zapytać tutaj, gdyż nie potrafię znaleźć info o tym - jakie zmiany dodawał Irmscher do wersji GTC?
Wszelkiego typu seaty niestety odpadają, ze względu na wnętrze, które wygląda... Nie w sumie nie wygląda i w tym rzecz
Zastanawiałem się dość poważnie nad Fiatem Grande Punto Abarth, acz nic o tym aucie nie wiem.
Civic, vel ufo raczej odpada ze względu na awersję sponsorów do tej marki.
Jak wygląda sprawa z Francuzami z tej półki? Strasznie mi się podoba Megan w coupe
![Uśmiechnięty :)]()
Auto prawdopodobnie będzie kupowane w Niemczech. Może być bite ( pod warunkiem niewystrzelonych jaśków, całych podłożnic oraz normalnych kątów kół przednich )
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi!