Trzecie światło stopu renault modus

24 Lip 2019, 22:23

Przejrzalam wszystkie tematy na roznych forach i niestety nie znalazlam odpowiedzi ktora moglaby odpowiedziec na te pytanie. Spalila mi sie zarowka trzeciego swiatla stop (nad tylna szyba). Probowalam wyciagnac przepalona zarowke ale niestety nie moge jej w zaden sposob wymienic. Tyle wiem ze trzeba sciagnac te dwie zaślepki znajdujace sie po otwarciu drzwi bagaznika ale nic tam nie ma. Probowalam tez podwazyc klosz tej zarowki ale rowniez nie idzie a mocniej tez boje sie to ruszyć aby nie pekl klosZ. Znacie jakis sposob jak szybko ściągnąć i wymienic zarowke. Marta
martanowak94
Nowicjusz

Zdjęcia: 2

24 Lip 2019, 22:39

Wrzuć zdjęcia od wewnątrz i zewnątrz tego światła postaramy się jakoś pomóc w tym temacie.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

25 Lip 2019, 14:40

Poprosilam kolege z pracy o zrobienie zdjec
martanowak94
Nowicjusz

27 Lip 2019, 14:28

Znalazlam filmik
jak sie mozna dostac do zarowki. Niestety w jezyku niemieckim. Z reszta to nie powinno w niczym przeszkodzic z tym ze sciagam te zaslepki i grzebie tym srubokretem i niestety nic nie idzie. Nie wiem w ktorym miejscu czy docisnąć czy wcisnac aby te zatrzaski puscily. Chyba ze mam przechylic te zatrzaski pod zaslepkami ale to tez nie idzie

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

martanowak94
Nowicjusz

25 Wrz 2019, 17:16

martanowak94 napisał(a):sciagam te zaslepki i grzebie tym srubokretem i niestety nic nie idzie
Musisz się przyjrzeć tam są takie z tego co widać zaczepy na wcisk i musisz je lekko podważyć i pchnąć żeby wyskoczyło. Wszystko widać dokładnie na tym filmiku :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Peugeot 508
    Peugeot pokazał swoje najnowsze dziecko - 508. Po bezpłciowym poprzedniku w końcu mamy dawkę zadziorności. Nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się kokpit mimo, że nie jestem fanem dotykowych ekranów oraz piękny tył. ...
    Lexus NX w pogoni za dziecięcymi marzeniami
    Jak trafić klipem reklamowym do inteligentnych odbiorców? Zbudować przekaz na pozytywnych uczuciach, wprawić w wibracje poczucie humoru i szybko zakończyć niespodzianką. Taki właśnie jest nowy, 30-sekundowy film reklamujący ...