Witam wszystkich Jako iż kupiłem i od razu uszkodziłem tylne drzwi do mazda 3 2014 chciałbym się dowiedzieć czy tylne drzwi do hatchback pasują od sedan? Możecie mi pomóc?
Przyglądając się nadwoziu i samym drzwiom wychodzi na to że powinny pasować bo wszystko raczej się zgadza. Nawet w ogłoszeniach nie ma rozróżnienia jak chcesz kupić drzwi czy to hatchback czy sedan.
Zerknij sobie jeszcze na to porównanie na tym zdjęciu.
Kalkulator średniej prędkości Prędkość taką można obliczyć dzieląc wskazania licznika przejechanych kilometrów przez czas pokonania tej drogi. W ruchu jednostajnym prędkość chwilowa, z jaką porusza się ciało, jest równa prędkości średniej. ...
Obserwacja drogi - wzrok, koncentracja, analiza Ile by się nie mówiło o bezpieczeństwie, zawsze w rozmowach pojawia się temat obserwacji drogi. W całym procesie obserwacji kluczowe są trzy elementy. Pierwszym jest obszar, który skanujemy wzrokiem. Powinien ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.