Tzw. "Kogut"

02 Kwi 2007, 14:48

Czy ktoś wie jaka jest kara za jazdę po mieście z "kogutem" niebieskim wysyłającym sygnały dźwiękowe i świetlne ?
gg505
Nowicjusz

05 Kwi 2007, 12:42

tak, moj kumpel kupil na stadionie(targi euro-jarmark) te targi u nas sa niezbyt powiedzmy,popularne dla ludzi ktorzy chca cos kupic legalnie takiego koguta, jezdzil nim po miesciez wlaczonym, policja go przydybala i zaplacil okol 1500 zl, takze nie polecam takich pomysłów :twisted:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

18 Kwi 2007, 11:16

Mój kumpel ma w Vektrze GTS zamontowany tylko sygnał dźwiękowy podpięty pod jeden z włączników klakosnu i bardzo się w korkach przydaje. Jeszcze go nie złapali, ale powiem mu o tej karze 1500 złotych.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

07 Maj 2007, 07:10

Ja rownież powiem w rodzinie u mnie jeżdza bez podstawnie z żółtym ale czasem montuja niebieskiz sygnalem dźwiekowym.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

13 Maj 2008, 08:15

Witam Kumpel kupił ostatnio stroboskop czerwono-niebieski tak jak amerykańskie gliny:) Doskonale sie sprawdza na wsi w sobotnią noc :) Wszyscy co mają coś do ukrycia odrazu znikają nawet zabawne to jest co prawda nie ma sygnału dźwiękowego ale działa idealnie :)P)
Fiat Tipo 1.4 AGT cat i.e. dla mnie bomba POZDRO
blyskacz17
Nowicjusz

Miejscowość: Car city

14 Maj 2008, 14:10

blyskacz17 napisał(a):Witam Kumpel kupił ostatnio stroboskop czerwono-niebieski tak jak amerykańskie gliny:) Doskonale sie sprawdza na wsi w sobotnią noc :) Wszyscy co mają coś do ukrycia odrazu znikają nawet zabawne to jest co prawda nie ma sygnału dźwiękowego ale działa idealnie :)P)

Dokładnie tak samo się bawimy xD
Szatek
Aktywny

Miejscowość: Elbląg