REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jest taka informacja i możesz zgłosić podczas jazdy stojący patrol, uszkodzone auto, a nawet wypadek. Jak jedziesz i był zgłoszony patrol Policji gdzie suszyli to nawigacja pyta się czy dalej jest tu zgłoszony problem, możesz potwierdzić lub nie.MotoAlbercik napisał(a):W google maps nie ma informacji np. o stojącym patrolu policji, itd, zatrzymanym pojeździe itd.
Normalne ale czasem proponuje dwie trasy objazdowe i warto zobaczyć i porównać o ile skróci się czas przejazdu. Jak mam informację że zaoszczędzę 5 min. lub coś w pobliżu tego czasu to nie zawracam sobie głowy takimi objazdami. Już nie raz tak miałem że pojechałem dalej normalnie i nigdzie nie stałem.bonifacy napisał(a):Jest też minus . Google może Cię google wpie....ć w kolejny korek . Wszyscy jadą na google otrzymują opcję objazdu a tu zonk .Na proponowanym objeżdzie zaś się tworzy się korek .SprawdzoneParanoja .
Tego nie wiem ale jadąc na nawigacji nie wiem w jakim celu miałbym wygaszać ekran. Moim zdaniem opcja nie przydatna bo i tak aplikacja działa w tle. Ja tam jadąc lubię zerkać na mapę nawet jak mam do pokonania dosyć długi odcinek gdzie nie będę skręcał.ineedl napisał(a):A czy na google maps można ustawić coś takiego jak jest.na Yanosiku że jak zgasze telefon to równocześnie z komunikatem będzie podświetlał się telefon ?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
No właśnie wysłałem wyżej zrzut co możesz zgłosić podczas jazdyMotoAlbercik napisał(a):A czy w mapach google jest możliwość wciśnięcia powiadomienia, że np. w tym miejscu jest wypadek, czy kontrola czy roboty tak jak jest to w Yanosiku?