REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja ostatnio jechałem na google maps i miałem też takie informacje (wypadki, kontrole itd.) bo możesz zgłaszać tak jak w tej aplikacji i wszystko się sprawdzało. Co mi się podoba w google maps to to że możesz ją zminimalizować na smartfonie i wyświetla ci się w takim małym okienku ale dalej Cię prowadzi a Ty możesz używać innych aplikacji w tym czasie.MotoAlbercik napisał(a):Yanosik jest dobry tylko i wyłacznie dla informacji o wypadkach, robotach drogowych itd.
Weź sobie google maps i będzie ok. Zwracaj tylko uwagę podczas jazdy bo czasem potrafi ci zaproponować inną trasę podczas jazdy i pyta o to czy zmienić Ja tak miałem ostatnio i nie zareagowałem na to pytanie i okazało się że automatycznie zmieniła trasę co mnie trochę zdziwiło bo nie zaakceptowałem tego.ineedl napisał(a):Jadę za niedługo na wakacje , google mapa pokazuję mi trasę o 150 km krótszą i stąd moje pytanie
MotoAlbercik napisał(a):Mapy google maja jeszcze jeden plus - jeżeli na wybranej trasie jest jakiś korek, wypadek, zablokowana droga, to cię o tym poinformuje i od razu jest wskazana inna droga, żeby ominąć zator
bonifacy napisał(a):Jest też minus . Google może Cię google wpie....ć w kolejny korek . Wszyscy jadą na google otrzymują opcję objazdu a tu zonk .Na proponowanym objeżdzie zaś się tworzy się korek .Sprawdzone Paranoja .