Uciążliwy problem z Golfem 2

03 Lis 2010, 05:00

Witam. Moj problem polega na tym, ze :

Odpalam samochod, jade do pracy z Zabrza do Bytomia, staje na swiatlach i gasnie mi samochod, przekrecam stacyjke i nawet mi nie kreci. Czekam z 1 minute i odpalam na popych (najlepsze jest to ze jak go zgasze to juz moge go odpalic bez problemu) Pojezdze z 1 dzien i ta sama sytuacja. Dzisiaj zgasl mi na ruchu jak podjezdzalem pod market. Jak zalacze radio wszytskie stacje sa rozkodowane tak jak by byl wyciagany akumulator. Akumulator mam niecaly rok (jakas polska firma). Problem zaczal sie od momentu jak przestala mi dzialac kontrolka z ladowania akumulatora. 2 dni temu wymienialem zarowke z lewego kierunkowskazu i mi sie juz spalila.

Co sie dzieje? co moze byc przyczyna ze mi tak gasnie??

Prosze o pomoc, z gory dziekuje.
szmidel
Nowicjusz

Miejscowość: Zabrze

03 Lis 2010, 14:00

Na sam początek sprawdz napięcie ładowania przy wyłączonych i włączonych światłach.
Inną przyczyną może być stacyjka.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    KWID CONCEPT - solidny i jednocześnie zabawny wygląd
    Samochód KWID CONCEPT, został zaprezentowany podczas Salonu Samochodowego w Delhi w 2014 roku. Postanowiliśmy go Wam przedstawić ponieważ jest Sympatyczny, a przy tym auto ma budzący poczucie solidności design, w połączeniu ...