Tegoroczny biały bentley coupe zniknął w nocy z podziemnego parkingu na
Grabiszynku. Stracili go dziennikarze "Auto Motor i Sportu".
prw.pl/articles/view/6277/wroclaw-dziennikarze-stracili-samochod-wart-milion-zlotych
słyszałem że jak pasą krowy z których potem robią tapicerkę do bentleyów to są wynajęci kolesie którzy muchy odganiają żeby skóra nie była pocięta ))) niezłe jaja, autko pewnie już w moskwie, a dziennikarze nie zrobią sobie testów
Honda odważnie wkracza w czwartą rewolucję przemysłową W minionym roku Honda przeznaczyła na badania i rozwój 6.2 miliarda dolarów. Sporą część tego budżetu przeznaczono na modernizację fabryk w duchu przemysłu 4.0. Z oficjalnych doniesień wiadomo, że firma inwestuje ...
Instalacje gazowe II generacji Ten typ instalacji gazowej, podobnie jak wcześniejszy, wykorzystuje zmienne warunki podciśnieniowe, pozwala już jednak na regulację składu mieszanki. Instalacja ta przeznaczona jest dla starszej generacji silników, ...
Trzeba poszukać u Pitera w garażu ja wam mówie A tak w ogóle jesli to prawda no to sprawa troche przykra, chociaż jak kogoś stać na Bentleya to życia sobie nie odbierze
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
ciekawe jak go wyprowadzili z stamtąd, skoro garaż był zamknięty, do tego jest to Biały Bentley wiec odznacza sie z tłumu, jestem ciekaw jak to sie skończy.
widzialem takiego we wroclawiu ostatnio moze specialnie dziennikarze go soibe wzieli(to hcyba byl firmowy) i sprzedali na spolke , naglosnili sprawe zeby niebylo ze to oni haha
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.