Tegoroczny biały bentley coupe zniknął w nocy z podziemnego parkingu na
Grabiszynku. Stracili go dziennikarze "Auto Motor i Sportu".
prw.pl/articles/view/6277/wroclaw-dziennikarze-stracili-samochod-wart-milion-zlotych
słyszałem że jak pasą krowy z których potem robią tapicerkę do bentleyów to są wynajęci kolesie którzy muchy odganiają żeby skóra nie była pocięta ))) niezłe jaja, autko pewnie już w moskwie, a dziennikarze nie zrobią sobie testów
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Prawidłowe ustawienie wysokości i odległości fotela kierowcy Odpowiednie ustawienie wysokości fotela i jego odległości od kierownicy, właściwe ułożenie rąk i ustawienie zagłówka – to elementy, które wpływają na poziom naszego bezpieczeństwa w samochodzie. Wysokość ...
Trzeba poszukać u Pitera w garażu ja wam mówie A tak w ogóle jesli to prawda no to sprawa troche przykra, chociaż jak kogoś stać na Bentleya to życia sobie nie odbierze
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
ciekawe jak go wyprowadzili z stamtąd, skoro garaż był zamknięty, do tego jest to Biały Bentley wiec odznacza sie z tłumu, jestem ciekaw jak to sie skończy.
widzialem takiego we wroclawiu ostatnio moze specialnie dziennikarze go soibe wzieli(to hcyba byl firmowy) i sprzedali na spolke , naglosnili sprawe zeby niebylo ze to oni haha
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.