Ułatwienie dla starszej osoby

24 Lut 2019, 19:52

Czy uważacie, że jeśli starsza osoba ma spore problemy z chodzeniem i nie chce się do tego przyznać i uparcie walczy o to, że przecież "dobrze chodzi" to warto jest walczyć i kupić jej np. balkoniki dla niepełnosprawnych? Jest to na pewno spore ułatwienie dla takiej osoby, a przede wszystkim dla wszystkich osób, które muszą skakać i wyjaśniać, że jednak w tym wieku to już nie wstyd korzystać z takiego urządzenia
Ostatnio edytowany przez Kao, 24 Lut 2019, 20:23, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Osknow
Nowicjusz

14 Mar 2019, 15:06

Jeśli ta osoba wstydzi się poruszać o balkoniku i ukrywa swoje problemy z poruszaniem to może dobrym pomysłem są kijki do nordic walking?
Są teraz bardzo modne nie tylko wśród osób młodych ale także u osób starszych. Jest wiele modeli i rodzajów każdy znajdzie coś dla siebie tym bardziej że kijki mają możliwość dostosowania długości kijków do wzrostu osoby.
Gość104264

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak lakierować samochód samemu. Plama na masce i dachu.
    Ostatnio mój samochód dostał obrażeń w postaci rozpuszczalnika na maskę i dach. Więc teraz mam parę plam bez farby zupełnie. Chcę zalakierować to sam ale nie będę miał warunków warsztatowych. Jak to zrobić ...
    Adaptacyjne światła LED (2014)
    Dwa lata po wprowadzeniu systemu AHS w reflektorach ksenonowych, firma Lexus zastosowała zmodyfikowane rozwiązanie dla reflektorów opartych na diodach LED. W 2014 roku zaprezentowano system, w którym zamiast ...