Witam Mam peugeota 407. Dziś jechałem do pracy normalna droga samym asfaltem. I po 20 km jak russylem ze swiatel zaczelo szumiec jak jechałem. Po 5 km kierowca tira z naprzeciwka wskazal mi ręką ze cos jest niehalo wiec pierwsze pobocze stop i awaryjne. Okazalo sie ze lewe żeberko plastikowe spod przedniego zderzaka jest wygiete na druga strone i kawalek wystaje spod zderzaka. Wygialem je z powrotem i wechalem do środka. Ale ja nie jechalem w ogole po kamieniach nie wjezdzalem pod zaden krawężnik (na ogół tylem parkuje). Wiec jak to sie moglo stac nie wiem. W kazdym razie gdzie mozna taka kratke kupic ? Jak to sie w ogole nazywa ?
Nie jestem pewien czy sie dobrze wyraziłem. To nie chodzi mi o ta listwe na dole na przodzie. Tylko pod samochodem pod silnikiem/chlodnica w sensie. Tam takie plastiki i lewy sie wyłamał i zaczal wystawac spod podwozia.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Jak dbać o felgi aluminiowe 20 cali, aby zachować ich wygląd na lata? Wybór alufelg to doskonały sposób na nadanie samochodowi sportowego i eleganckiego wyglądu. Imponujące felgi aluminiowe 20 cali nie tylko poprawiają estetykę pojazdu, ale także wpływają na jego osiągi i komfort ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.