REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No właśnie wiem ale to był specjany do świec, sprawdze jeszcze dokładnie jaki to był jak znajdę opakowanie.PhantomASA1 napisał(a):Swiec nie smaruje sie smarem miedzianym,gdyz miedz niekorzystnie reaguje ze stopami aluminium
Ok, tak zrobię i poczekam jeden dzień.PhantomASA1 napisał(a):Tak,tak,zalac plynem hamulcowym,jest najlepszy
Nie dam rady tam wsadzić palca mogę tylko gwint świecy przesmarować, wkręcić i wykręcić przesmarować ją jeszcze raz wkręcić i dociągnąć.PhantomASA1 napisał(a):Najlepiej przy kazdej wymianie oleju odkrecic swiece i przesmarowac gwinty pasta,ja tak robie po urwaniu swiecy zarowej
Już właśnie się dowiedziałem co i jak. Znalazłem kontakt do firmy która jest to mi w stanie zrobić w takiej cenie jak podałeś i przyjadą do mnie. Mam tyko nadzieję że uda się ją wykręcić a pozostałe puszczą.PhantomASA1 napisał(a):koszt 500zl bez zdejmowania glowicy,koszt usuniecia tylko jednej swiecy
Ehh, a polecany był również do świec zapłonowychPhantomASA1 napisał(a):To smar miedziany,taki smar powoduje zapieczenie swiec.