Witam mam problem. Wczoraj wieczorem po pracy wsiadam do auta, odpalam auto chwile jade raptem zapala sie SŁABO kontrolka akumulatora(nie swieci jak zwykle przy wlozeniu kluczyka do stacyjki czyli mocno) Mysle sobie akumulator pada albo alternator siadl ale naszczescie dojechalem 30km do domu bez zadnego szwanku. Dzis patrzę ze zwisa kabel lezy ze prawie na ziemi. Mam fotki, urwał sie kabel nie wiem czy to jest od alternatora czy od czego? Pomocy!! Czy moge w ogole tak jezdzic? Wiadomo chce to zrobić tylko jezdze tez codziennie do pracy i auto mi bardzo potrzebne. Od czego to jest urwane? Auto Peugeot 206 98r 1.4 75km
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
KANGOO Z.E. - bardziej autonomiczne, szybsze i łatwiejsze w ładowaniu Nowe Kangoo Z.E. oferuje cztery główne innowacje: nowy akumulator trakcyjny, nowy silnik, nowy układ ładowania i pompę ciepła zintegrowaną z układem klimatyzacji. Dzięki tym innowacjom Nowe Kangoo Z.E. zapewnia największą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.