Usportowiona sylwetka ok. 40tyś zl - IS250?

14 Wrz 2017, 11:59

Podejrzewam, że z każdym miesiącem szukania budżet będzie wzrastał, aż trafię na idealną sztukę pod siebie.

Jak już doszłoby do kupna ISa chciałbym w nim mieć podobny exhaust do tego:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Patrzyłem nowy układ wydechowy tej firmy to 1200$, może znacie coś tańszego a równie dobrego?
Piuke
Początkujący

Prawo jazdy: 01 09 2012
Auto: Nie mam

14 Wrz 2017, 12:25

Podejrzewam, że z każdym miesiącem szukania budżet będzie wzrastał, aż trafię na idealną sztukę pod siebie. Jak już doszłoby do kupna ISa chciałbym w nim mieć podobny exhaust do tego:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Patrzyłem nowy układ wydechowy tej firmy to 1200$, może znacie coś tańszego a równie dobrego?

Otóż to oglądaj a jednocześnie wzmocnij trochę budżet żebyś miał więcej aut do wybrania/obejrzenia.

Jeśli chodzi o wydech to jak wspomniałem wejdz na forum lexusa był temat wydechów poruszany.
Prawda jest niestety taka że w lexusie is250 tylko wydech możesz poprawić bo z osiągami już nic nie zrobisz na to jest jedyne lekarstwo mianowicie is 350 sam mam ochotę na niego nie wiem czy nie pozbędę się swojego na rzecz is 350 ciężko je kupić z normalną historią ale będę próbował na różne sposoby.
Mateq
Początkujący

Prawo jazdy: 12 03 1993
Przebieg/rok: 21tys. km
Auto: Lexus is 250
Silnik: 2.5
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

14 Wrz 2017, 12:32

Mateq napisał(a):W jakim regionie mieszkasz/pracujesz we Francji?
Marsylia.
Tutaj inna polityka, ludzie nie traktują aut na pokaz więc i ładne byc nie musi. Ma przechodzic kontrolę techniczną (ostre wymagania) i zawiezc z punktu A do punktu B
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Załamanie pogody za kierownicą
    Z powodu zmiany klimatu może wzrastać częstotliwość występowania ekstremalnych zjawisk pogodowych. Gwałtowne burze, ulewy czy grad – takie warunki na drodze są zagrożeniem dla kierowcy i wiążą się z koniecznością sprawnego ...