REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Piuke napisał(a):Sporo naczytałem się o IS250 i coraz bardziej podoba mi się te auto, może jesteście w stanie powiedzieć czy na przestrzeni 3-4lat auto może mocno stracić na wartości? Auta te w moim budżecie miałoby spokojnie 10lat, za jakiś czas je sprzedać chciałoby się w podobnej cenie.
źle widzisz, przecież są spryskiMateq napisał(a):Nie wiem czy zle widzę czy w tym drugim nie ma spryskiwaczy lamp?
no akurat dla mnie tego nie musisz mówićMateq napisał(a):@ Kao jeśli chodzi o biały to widać jednakże jest to kolor ciężki do pomalowania
to Ty francuzów nie widziałeśMateq napisał(a):po za tym w Niemczech jeśli chodzi o takie sprawy to lakiernicy/blacharze mogli by się uczyć od naszych bo tam niestety robi się takie rzeczy trochę na odpierdziel.
no akurat dla mnie tego nie musisz mówić kwestia korugacji kolory ale jezeli lakiernik nie potrafi tego robic to sie maluje dodatkowo 2 błotniki na "zapyłke" i jest git.
to Ty francuzów nie widziałeś ale fakt polscy blacharze i lakiernicy są na wysokim poziomie i nie wiem ktory kraj w europie jest mu bliski pod tym względem