Mam do usunięcia potężną rysę na aucie. Teraz powiedzcie mi - czy takie usługi są trwałe? W sensie - jeśli rysa zostanie usunięta, to pod wpływem np. mrozu czy opadów nie pojawi się ponownie? Samochód stoi pod chmurką...
A jeśli to trwale, to proszę o kogoś polecanego z Poznania.
Wrzuć zdjęcie tej rysy bo jedna drugiej nie równa i czasem jej usunięcie nie jest takie proste. Może się skończyć malowaniem całego elementu na którym ona jest żeby było dobrze zrobione i nie było jej widać.
@Kao jest większym specjalistą w tej dziedzinie więc jak wrzucisz zdjęcie to na pewno coś podpowie.
Chłopaki dobrze ci piszą - bez fotki trudno będzie cokolwiek powiedzieć, ale to musi być konkretne foto, na którym będzie to dokładnie widoczne. Jak polejesz wodą, to rysa przez chwilę nie znika? Robiliśmy coś takiego w Poznaniu w CarsCare i było naprawdę ok, ale podawanie kwot nie ma sensu. Najlepiej podjedź i niech ci wycenią, albo wyślij zdjęcie na maila.
Postaram się wieczorem wrzucić foto. Co do CarsCare - dzwoniłem. Mam rano podjechać, to mi podadzą wycenę. Akurat to dosłownie 10 minut ode mnie i jeszcze po drodze. Jeśli macie jeszcze inne polecane miejsca, to również zostawiajcie na nie namiary.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Udany silnik 8AR-FTS turbo "200t" - Lexus Przez całe dekady Lexus konsekwentnie wyposażał swe samochody w benzynowe silniki wolnossące – od słynącej z wyjątkowej kultury pracy widlastej ósemki w pierwszym flagowym Lexusie LS 400, po pięciolitrowe V8 ...
Przepraszam was. Tego dnia, kiedy byłem w CarsCare, zaliczyłem jeszcze dwa salony. Porównałem stawkę, to co zobaczyłem na miejscu i traktowanie klienta. No i w środę wracam do CarsCare na usunięcie rys. Przepraszam za zamieszanie. Najważniejsze, że temat mam ogarnięty.
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.