Witam serdecznie, mam mały problem potrzebuję uszczelki którą zaznaczyłem na zdjęciach, znajduje się ona w chłodnicy EGR Opel Vivaro 1.6 Biturbo 2016r. Próbowałem również znaleźć książkę z częściami lecz nic takiego nie mogę znaleźć, orientuje się ktoś czy jest możliwość otrzymania tej uszczelki lub ktoś posiada lub wie jak znaleźć książkę serwisową do tego modelu?
Jeżeli jest problem z dostaniem takiej uszczelki to kupujesz sobie po prostu arkusz do uszczelek wydechu (są różne grubości). Następnie na wzór starej wycinasz uszczelkę i zakładasz. Sam tak jakiś czas temu robiłem przy jednym zaworze EGR gdzie nie mogłem dostać uszczelki.
Tu masz przykładowy taki arkusz [link do oferty na Allegro wygasł] do uszczelek wydechu. Jednak tu może się sprawdzić i taki który wytrzymuje 300 stopni i tu masz przykłady takich arkuszy https://allegro.pl/kategoria/silniki-i- ... eria%C5%82
Zerknij jeszcze po numerze OEM 206915788R czy czasem to nie jest ta uszczelka której szukasz.
Chika Kako i Lexus zmieniają reguły gry Chika Kako należy do najbardziej inspirujących kobiet w branży motoryzacyjnej. Stanowisko głównego inżyniera zajęła jako pierwsza kobieta nie tylko w Lexusie, ale w całej Japonii. To kobieta, która zmieniła ...
Oznaczenia tablic rejestracyjnych samochodów Kontroli Skarbowej Sprawdź, jak rozpoznać auto po numerze rejestracyjnym Kontroli Skarbowej. Poniżej przedstawiamy aktualne tablice rejestracyjne używane na terenie naszego kraju. HSB – woj. podlaskie - Kontrola Skarbowa HSC – woj. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.