Uszkodzona naczepa - pilne!

14 Maj 2013, 11:16

Szukam sprawdzonego i solidnego warsztatu mechanicznego okolice Torunia lub sam Toruń, który posiada specjalistyczny sprzęt do naprawy naczep. Naczepa jest uszkodzona i nie może jeździć. Interesuje mnie warsztat, który podejmie się naprawy w miejscu, gdzie stoi naczepa. Słyszałem o Zamewie na Suwalskiej, wyczytałem na forach, że są solidni i szybko naprawy wykonują. Wiecie może, czy są w stanie dojechać na miejsce? Korzystaliście z ich usług? W ostateczności jestem w stanie na lawecie ją przetransportować. Zależy mi na czasie!
dantez
Obserwowany

Auto: Iveco

14 Maj 2013, 16:11

Jak chodzi o ciężki sprzęt to śmiało mogę polecić te części do maszyn budowlanych. Z pewnością znajdziesz tam odpowiednią pomoc. Mam o nich bardzo dobre zdanie, już jakiś czas współpracuję z nimi.
pepa
Początkujący

Prawo jazdy: 17 05 1981
Auto: Mazda

15 Maj 2013, 13:42

Człowieku z czym Ty mi tu wyjeżdżasz?! Jakieś części zamienne, podzespoły?! Przeczytałeś o co w ogóle pytam? Jeśli nie umiesz mi pomóc to nie odpowiadaj! Potrzebuję dobrego warsztatu mechanicznego, który robi w terenie i będzie w stanie naprawić naczepę, która nie jeździ. Toruń i okolice. Pytałem, czy ktoś korzystał z usług tego konkretnego zakładu Zamew, czy są w stanie dojechać do mnie i zrobić serwis, a nie o jakieś durne części! Przestań spamować.
dantez
Obserwowany

Auto: Iveco
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szkło i stal – nowe alternatywy
    Branża motoryzacyjna nieustannie się zmienia. Kwestie związane z elektryfikacją układów napędowych, autonomiczną jazdą czy cyfryzacją produkcji stanowią z jednej strony poważne wyzwanie dla producentów, z drugiej ...
    Ekologiczne taksówki elektryczne Nissan LEAF w Zurychu
    Po Amsterdamie, Nowym Jorku, Tokio, Meksyku i Sao Paulo także Zurych będzie dysponował flotą stuprocentowo elektrycznych taksówek Nissan LEAF oferujących przewozy w największym mieście Szwajcarii. Elektryczne taksówki ...