Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No ale po tak długiej walce powinni być już pewni czy to wina zamka czy linki. Przecież mechanizm zamykania i otwierania nie jest tak skomplikowany.Munder napisał(a):"Fachowcy", którzy popsuli mi zamek (a właściwie popsuł się on sam w ich obecnośći ) po 6cio godzinnej walce czyli próbie naprawienia, poddali się i stwierdzili, że jest to wina linki - tej wewnątrz, która odciąga zapadkę zamka a nie tą którą ciągnie klamka.
dobrze ze rozumiesz że takie rzeczy się zdarzająMunder napisał(a):Tak myślę, że to wcale nie musiała być ich wina. Po prostu zbieg okoliczności.
tam wszystko plastikCichy77 napisał(a):Być może wygięli lekko cięgno i już nie pracuje odpowiednio przez co w danej pozycji po zamontowaniu blokuje się.
Ok, ale musi być jakaś regulacja inne ustawienie cięgna po włożeniu klamki skoro nie działa. Może wyrobione w tej jednej pozycji za mocno i za ciężko przez to chodzi i nie działa? Nie widzę tego więc ciężko coś więcej powiedzieć.Kao napisał(a):tam wszystko plastik
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Munder napisał(a):Szef zakładu nie wziął ode mnie żądnych pieniędzy, ale pracownik się napracował, więc dostał trochę do kieszeni poza "protokołem"....