Jak cię jeszcze interesuje uterenowienie osobówki to mam super propozycję jest to golf II 16.TD z podniesionym zawieszeniem. Tani w eksploatacji, kupnie i przeróbce ok 3000-5000zł. Testowany z zaskakująco pozytywnym wynikiem w lekkim terenie przez kilku leśników, zresztą sam nim jestem. Polecam. Jak mi się uda to podłącze jekieś zdjęcie a jak nie to to napisz na mejla do mnie [email widoczny po zalogowaniu] podeśle ci komplet rysunków technicznych i parę zdęć. Pozdrawiam.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Seat Ibiza 1,0 TSI o mocy 115 KM Seat Ibiza w wersji wyposażonej w silnik benzynowy o pojemności 1 litra ma moc 115 KM. Jego średnie spalanie w tym przypadku to około 4,7 l/100 km, a przyspieszenie 0-100 km/h zajmuje 9,3 sekundy. Na liście wyposażenia niewymagającego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.