Jak cię jeszcze interesuje uterenowienie osobówki to mam super propozycję jest to golf II 16.TD z podniesionym zawieszeniem. Tani w eksploatacji, kupnie i przeróbce ok 3000-5000zł. Testowany z zaskakująco pozytywnym wynikiem w lekkim terenie przez kilku leśników, zresztą sam nim jestem. Polecam. Jak mi się uda to podłącze jekieś zdjęcie a jak nie to to napisz na mejla do mnie [email widoczny po zalogowaniu] podeśle ci komplet rysunków technicznych i parę zdęć. Pozdrawiam.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
"Samoczyszczący się" samochód Nissana Mycie samochodu to niezbyt przyjemna, a w dodatku kosztowna konieczność. W odpowiedzi na to Nissan rozpoczął testowanie innowacyjnej powłoki lakierniczej, do której nie przylega błoto, woda ani zwykły brud. Być może ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.