REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/gdzie-w-europie-obowiazuja-winiety-na-autostrady-t40381.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
nawet jakby to nie ma nic strasznego, w wiekszosci firm jest to 10% czyli 100 zl z haczykiem.ThePawko098 napisał(a):czeka mnie niezłe pranie dupska jak skopałem mu zniżki.
MotoAlbercik napisał(a):W PZU takie ubezpieczenie kosztuje 100 zł.
bonifacy napisał(a):Jeśli mówisz tutaj o dodatkowym ubezpieczeniu od utraty zniżki to chyba przesadziłeś.
bonifacy napisał(a):Będę na dniach przedłużać OC w PZU z taką opcją ( jak co rok ) ale na papierach co mi przysłali nie widzę takiej kwoty
Ubezpieczenie od utraty zniżek mam , dokupuje już od kilku lat . Na początku była to dopłata 10 ZŁ , póżniej 20 Zł. Teraz jest zaszyta w OC jako pakiet aktualny. Pomerdało to PZU z tymi papieramiMotoAlbercik napisał(a):W polisie nie ma rozpisanego właśnie OC i tego ubezpieczenia. Jest tylko kwota ogólna.
Zgadza się ale to dotyczy przy dodatkowym ubezpieczeniu AC Przy samym OC opłata za taką opcję jest na dzień dzisiejszy 25 ZŁ.MotoAlbercik napisał(a):Na przyszłość warto pomyśleć o ubezpieczeniu od straty zniżek. Kosztuje niewiele, a w razie stłuczki nie traci się zniżek przy kolejnej umowie. Z tym, że działa to tylko u tego samego ubezpieczyciela. W PZU takie ubezpieczenie kosztuje 100 zł.