Uwaga na AUTO-ESKO SKUP I SPRZEDAŻ ŚWIDNIK DUŻY 8km OD CENTR

12 Sie 2013, 16:31

witam wszystkich
chcialem ostrzec przed tym niby komisem aut urzywanych facet sprzedaje samochody z wada ukryta nie informujac kujacego malo tego podstawia się pod inne osoby podpisujac falszujac dane osobowe na umowie wszystkie samochody na jego podwórku sa wadliwe z wadami ukrytymi typu silnik itd po stłuczkach wygorowana cene rzada a w rzeczywistosci sprzedaje auta które powinne trafic na złom uwarzajcie na ten adres tego goscia zadzwonisz do niego z wada ukryta nie przyznaje sie wogle do tego komisu ze cos sprzedawal wogle i do wlasnej osoby oszust z pod ciemnnej gwiazdy .nie jedna osobe oszukał i okradł !!
dekado
Obserwowany

Auto: ford fokus kombi
Silnik: 18.tddi
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

12 Sie 2013, 16:36

strona na której się ogłasz to [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a naj smieszniejsze jest to ze wszystko w super cenie i w niskiej cenie i 100% sprawny drobne usterki !!!
dekado
Obserwowany

Auto: ford fokus kombi
Silnik: 18.tddi
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

04 Sty 2019, 20:07

Szkoda, że nie zobaczyłem tego wpisu pół roku temu... :( Dołączyłem niestety do grona naciągniętych. I również radzę by OMIJAĆ TO MIEJSCE SZEROKIM ŁUKIEM ! Ja niestety dałem się naciąć jak pewnie kilku innych. Kłamstwo goni kłamstwo poprzedzając kolejne! Kupiłem od nich auto do którego w krótkim czasie dołożyłem ponad połowę jego wartości by móc wogóle jeździć. Wszelkie zapewnienia o braku napraw blacharskich przez tą "firmę", wymianach, nie cofanym przebiegu były kłamstwem co łatwo jest udowodnić. Każdy kto zdecyduje się na zakup dostaje do podpisania klauzulkę o rezygnacji z prawa rękojmi. Po czym jest poinformowany, że faktura może być wystawiona tylko na połowę kwoty którą płacimy. Następnie po wyjściu "za bramę" treść ogłoszenia jest zmieniana na"uszkodzone cośtam" i cena zjeżdża o połowę czyli na taką jaka jest na fakturze, wszystko po to by uniknąć płacenia podatków... Klepane szroty z kupą szpachli skręcane na taśmę izolacyjną i trytytki to główny proponowany asortyment ubrany w miód na uszach kupującego.
Reiv
Obserwowany

12 Mar 2021, 13:25

Nie rozumiem na czym polega problem, od lat współpracuje z firmą i nigdy nie było żadnych problemów :o
Może to kwestia problemu z czytaniem ze zrozumieniem, skoro samochody są powypadkowe to chyba logiczne że nie będą w stanie jak z salonu
pozdrawiam :ok:
Daxive
Obserwowany

12 Mar 2021, 14:03

Teraz, owszem zmienili sposób działalności na sprzedaż aut z ubezpieczalni powypadkowych - niewyklepanych jeszcze. Wcześniej były powypadkowe wyklepane - bez żadnej informacji o tym, więc czytanie ze zrozumieniem a oszustwo to dwie różne sprawy. :ok:
Reiv
Obserwowany