UWAGA NA OSZUSTÓW Z OKOLIC PLESZEWA - AUTOKOMISAUTOPLUS!!!

15 Kwi 2010, 21:18

BARDZO PROSZĘ O OMIJANIE TEGO SALONU BARDZO SZEROKIM ŁUKIEM !!!
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - KRADZIONE AUTA Z BELGII ORAZ INNYCH PAŃSTW UNII. KRĘTY!!!!!!! UWAGA!!!!!!!!!!!!!
Karol676
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

15 Kwi 2010, 21:22

Dzięki za ostrzeżenie :smile: :smile: :!:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

16 Kwi 2010, 16:16

Karol676 napisał(a):BARDZO PROSZĘ O OMIJANIE TEGO SALONU BARDZO SZEROKIM ŁUKIEM !!!
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - KRADZIONE AUTA Z BELGII ORAZ INNYCH PAŃSTW UNII. KRĘTY!!!!!!! UWAGA!!!!!!!!!!!!!

a ceny maja dobre ??? i czy daja papiery gratis czy trzeba samemu meczyc sie w domu z drukarka ???wiecej szczegolo bo jestem zainteresowany. kreca liczniki czy nie ?? trzeba zaliczke wplacac czy mozna na raty brac ??? :lol: a jesli biore cala lore to dowoz gratis ?

:lol: :lol: coraz glupszi ci ludzie :lol:
.::AGUARES::.
Nowicjusz

Miejscowość: daleko

16 Kwi 2010, 21:39

Mam na myśli to iż kupiłem 2 lata temu samochód i wszystko było ok do póki policja nie zrobiła pożadnej kontorli i wyszło iż auto jest poszukiwane w Schengen, a po 3 latach sprawa się przedawnia i nie mają prawa Ci zabrać samochodu.... Teraz samochód stoi na parkingu policji.... Papiery i wszystko było ok jak kupiłem samochód lecz był jeden kluczyk a właściel salonu potwirdził, że dośle drugi. Jeżeli jednak ktoś się zdecyduje na zakup samochodu tam to niech lepiej weźmie pokiwtowanie albo fakture ze wszystkimi danymi tej firmy oraz spisać dokładnie dane właściciela tego salonu.
Karol676
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

16 Kwi 2010, 21:47

.::AGUARES::. napisał(a):a ceny maja dobre ??? i czy daja papiery gratis czy trzeba samemu meczyc sie w domu z drukarka ???wiecej szczegolo bo jestem zainteresowany. kreca liczniki czy nie ?? trzeba zaliczke wplacac czy mozna na raty brac ??? :lol: a jesli biore cala lore to dowoz gratis ?

Ehh ale z ciebie cwaniaczek :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

17 Kwi 2010, 20:06

samurajsj700 napisał(a):
.::AGUARES::. napisał(a):a ceny maja dobre ??? i czy daja papiery gratis czy trzeba samemu meczyc sie w domu z drukarka ???wiecej szczegolo bo jestem zainteresowany. kreca liczniki czy nie ?? trzeba zaliczke wplacac czy mozna na raty brac ??? :lol: a jesli biore cala lore to dowoz gratis ?

Ehh ale z ciebie cwaniaczek :mrgreen:

eeee nie poprostu lubie sie posmiac z naiwniakow :mrgreen:
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...

19 Kwi 2010, 07:45

EE żebyś nim kiedyś nie został :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

19 Kwi 2010, 08:16

samurajsj700 napisał(a):

EE żebyś nim kiedyś nie został :mrgreen:

wtedy pech to pech :mrgreen: posmieje sie z siebie :razz:
Nowicjusz

19 Kwi 2010, 08:20

To teraz się z innych nie śmiej :mrgreen: :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

19 Kwi 2010, 16:57

samurajsj700 napisał(a):
To teraz się z innych nie śmiej :mrgreen: :wink:

no ale powiedz sam jakim trzeba byc naiwniakiem żeby wierzyć w cud furę za pól ceny ?????? znam to na codzien bo trochę z tym mam do czynienia przyjeżdżają "bosssy" calymi rodzinami pieniędzy na golfa 2 a czwórki szukają bo widzieli na ogłoszeniu ze są za te pieniądze pooglądaja /pomruczą /i jada bo za drogo chce a oni widzieli igiełkę za polowe tego co chce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a później plączą na forach ze ich wyciulali lub wciseli złom .
wcale mi nie zal takich "cwaniaków" szukają klina do dupy a nie samochodu starszego nie chca bo jak sie sasiadowi i rodzinie dowodem pochwalic /licznik jak ma ponad 200 tys to juz trup heheheheheheeh wiec na pochybel naiwniakom gdyby nie oni ile zycie byloby nudniejsze i kto by te wszystkie przystanki wyklepane na samochod kupil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nowicjusz