UWAGA oszusci - Gostynin (mazowieckie) Auto-handel leo

08 Kwi 2010, 20:13

uwaga oszust -Gostynin Leo-auto
mądrypolakpo
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

09 Kwi 2010, 08:15

Oszust bo co? Konkurencja?
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

09 Kwi 2010, 18:16

Z precyzuj jeśli potrafisz dlaczego oszust :?: :lol:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1997

10 Kwi 2010, 10:34

Ponieważ sprzedał toyotę z uszkodzoną skrzynią biegów nie informując mnie o tym ,po miesiącu okazało się żę przepływomierz do wymiany , a teraz po kazdym tankowaniu zapala sie kontrolka silnika .Dzwoniłem i chciałem rozwiązać problem w cywilizowany sposób,ale się nie da .Cwaniak zasłania się tym żę zapoznałem się ze stanem technicznym . Samochód był zrobiony tak abym dojechał do domu ale juz po kilku dniach z samochodem działy się dziwne rzeczy dusił się, nie mógł nabrać prędkosci, coś stukało po stronie kierowcy .U mechanika okazało się że skrzynia-1500 zł wymiana ,wymieniłem ,przepływomierz kolejne 800 zł a teraz jeszcze coś z silnikiem. Nie wiem co mam robić pozostaje tylko sprawa sądowa ponieważ nie poinformował mnie o tych usterkach , mam 2 swiadków którzy ze mną byli. To jest forum o oszustach więc ostrzegam. A tak na marginesie to nie pisze się "z precyzuj " tylko sprecyzuj. pozdrawiam.
mądrypolakpo
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

10 Kwi 2010, 16:15

No to już zmienia postać rzeczy :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1997

13 Kwi 2010, 11:42

No teraz już bardziej wiarygodnie to brzmi. Niestety - trzeba było przed zakupem sprawdzić dokładnie auto i opinię o Gostyninie w internecie ;) Nie od dziś wiadomo, że to zagłębie rzeźbiarzy motoryzacyjnych :(
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2013
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Fiat Tipo - kompaktowy sedan
    Fiat TIPO to całkowicie nowy, czterodrzwiowy samochód, stworzony od samego początku jako trójbryłowy sedan, zgodnie z koncepcją "Born to be Sedan ", co pozwoliło wydobyć zrównoważone kształty włoskiego ...

26 Kwi 2010, 11:21

Nie tylko rzeźbiarzy ale i chyba posiadaczy dobrych lustrzanek i fotografików, to samo tyczy się chyba Płocka. Tak z ciekawości to czy ktoś kiedyś kupił w tamtych okolicach dobry samochód, bo ja jak widze że ogłoszenie pochodzi z tamtych okolic to przestaje dalej czytać.
pirlo333
Początkujący

22 Paź 2014, 17:52

Potwierdzam. Post aktualny lata temu i dzisiaj niestety jest nadal aktualny. Oglądałam tam auto ze znajomym mechanikiem na Kochanowskiego (tam jest wielki komis z garażem w którym goście dopieszczają auta). Niedosyć że auto bite, a miało być nic nie robione to handlarz do tego [...] i prostak, na każdą znalezioną wadę reagował agresją. Zrobiło się nie miło i wręcz trzeba było uciekać od chama. Także też Gostynin nie polecam.
tarelka
Obserwowany

Auto: Honda CIvic UFO

30 Paź 2019, 16:48

Jeśli chodzi o Gostynin, to nie polecam również komisu Larry. Samochody zrobione profesjonalne, a tak naprawdę do szroty. Szkoda czasu. Zmarnowałem jedynie kasę na dojazd i serwis. Licznik cofnięty o połowę (ponad 250 000 km...), a dodatkowo szereg innych poprawek, oczywiście zrobione na odpierdziel, aby tylko opchnąć auto. Nie chcę wiedzieć, co robią z samochodami "z niskiej półki", jeśli z tymi droższymi dzieją się takie cuda.
lalalala12
Obserwowany