REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
i na razie pewnie nie będzie bo to świeże samochody.majkigg napisał(a):a) nie ma żadnego używanego modelu w ofercie (autoscout24.ch)
Może być ciężko bo w hybrydach nie przewidywali jakiś czas temu haków i nie wiem czy coś się zmieniło w temacie choć widziałem RAV4 hybrydową z przyczepąmajkigg napisał(a):b) nowy egzemplarz jest w zasadzie w budżecie, ale nie ma w konfiguratorze dokupienia opcji haka
Przy skyview w Corolli było trochę mniej miejsca na głowę z racji mechanizmu rolety na wysokości tylnych zagłówków. Samego miejsca na nogi dla wyższej osoby też jest w niej mało. W przypadku Cross'a jest lepiej ale nie aż tak więc musisz to mieć na uwadze.majkigg napisał(a):pamiętam, że jak się wcześniej przysiadałem do corolli, to z tyłu było mało miejsca (jak ktoś ma 190 to już z tyłu ma bidę). Może to była wersja z szyberdachem i to dlatego?
Mając taki budżet chyba bym odpuścił takie vany i poszedł w jakiegoś takiego z prawdziwego zdarzenia typu np. Pacifica z silnikiem 3.6 Pentastarmajkigg napisał(a):Ah, cały czas na uwadze mam takie auta jak Seat Alhambra albo VW Sharan, tylko coś mi świta, że tam nie było wyjątkowo udanego silnika w tych autach (?).