Używane auto do 10 tys. zł

11 Gru 2010, 16:32

Do 10k ciężko będzie znaleźć dobrego Golfa IV, a tymbardziej A3.
Skupiłbym się na Astrze II lub Peugocie 406 (największy z wymienionych). Możesz też spojrzeć np. na Citroena Xsarę.
siebek25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kielce

11 Gru 2010, 21:19

Zależy ile robisz kilometrów i czy w mieście czy w trasie.
Jeśli na ekonomii Ci zależy nie na osiągach jakiś konkretnych to polecam diesla 1.7 od Isuzu.
Konstrukcja sprawdzona, ekonomiczna, prosta, no i niedroga w serwisowaniu. Nie trzeba być specem od samochodów żeby większość samemu przy nim zrobić. Tylko pytanie czy dla Ciebie opłaca się kupować diesla? Bo jeśli robisz do 15 tyś rocznie na dodatek głównie w mieście to raczej bym sobie darował a skupił się nad jednostką 1.6 z LPG.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

16 Gru 2010, 18:12

Ja bede w styczniu sprzedawał swoja asterke 1,4 16V

Dokładnie to jest auto mojego ojca który jezdzi nim juz od 12 lat.
Rocznik 98 produkcja w Bochum.
Przebieg tylko 105 tys. km
do małych poprawek lakierniczych (otarcia na zderzaku i błotniku)
Auto bezwypadkowe i praktycznie bezawaryjne.

Jak bedziesz zainteresowany to daj znac.
bartek0386h
Początkujący

Miejscowość: Mazury

16 Gru 2010, 18:55

Witam ja sprzedam swój samochód CITROEN XANTIA 1993 rok produkcji, 180 tys.km przebiegu, cena-5 tys.zł do negocjacji, napisz a na pewno się dogadamy gdyż kupiłem pick-upa i en jest mi zbędny.Samochód jest bardzo wygodny, posiada wygodę porównywalną do mercedesów e klasse, bmw 5 series i audi a6.Mój numer gadu gadu to 5490183, a nr.tel. dowiesz sie jak napiszesz na gg\.
MAXER93

16 Gru 2010, 19:37

MAXER93 napisał(a):CITROEN XANTIA posiada wygodę porównywalną do mercedesów e klasse, bmw 5 series i audi a6

Zdjęcie
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

16 Gru 2010, 19:56

jiGsaw idealne podsumowanie.

:cool:
robert7
Początkujący

Miejscowość: mazowieckie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...