Lovato34 napisał(a):pokaż mi w takim razie Celice turbo VI gen. za 10k....pokaż taką ofertę skoro tak teraz udajesz bohatera...
ja nie napisałem że nie było turba tylko że same wolnossące, ale nie wiedziałem że ktoś może przytaczać auto za 50k w temacie za 10
voidcall napisał(a):Tak tak Panie moderatorze. Skoro świecisz przykładem i musztrujesz łapiąc za słówka, opowiadając półprawdy. POKAŻ Celice turbo VI gen za 10k, Tak byśmy mogli to koledze polecić. Nawet jeśli miałaby taka oferta zdarzyć się jak to sam napisałes "raz na święta"...
wracamy do pkt wyjścia
voidcall napisał(a):PS. trochę nieładnie że urządzasz taki cyrk i kpinę. Na forum się pomaga a nie wytyka. To forum samochodowe a nie hejtu i łapania półsłówek i półprawd.
a bo ja tak od czasu do czasu lubię sobie podręczyć
codzienne pomaganie szybko się nudzi
voidcall napisał(a):Problem polega na tym że Lovato NIGDZIE nie napisał że taka celica nie istnieje (a Ty zarzekasz się że tak było)
pozwolę sobie zacytować większy kawałek jego ówczesnej wypowiedzi
Civic 6 - brak silników z turbo gdzie łatwo podniesiesz moc.. Eclipse - to samo.. Celica też same wolnossące jednostki
nie ma tutaj mowy o żadnym budżecie!Sprawę uważam za zakończoną, wygrałem na argumenty wypisane czarno na białym
impactQuake napisał(a):Ok a w jakiej cenie szukać tej Ocatvi 1.8T z 180 konnym silnikiem by nie wpaść w "minę"?
RSy zaczynają się od 15, ale to zazwyczaj ulepy od handlarzy. Bez 18 bym raczej nie podchodził