REKLAMA
xaoo napisał(a):No ale przecież masa merców jeździ jako taksówki, które robią 300/400k (desiele).
O czym Ty piszesz ?
Ale spoko kup na długie "spokojne" lata nowego diesla najlepiej marek premium
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):xaoo napisał(a):No ale przecież masa merców jeździ jako taksówki, które robią 300/400k (desiele).
O czym Ty piszesz ?
xaoo napisał(a):No ale przecież masa merców jeździ jako taksówki, które robią 300/400k (desiele).
żadna niespodzianka przy tym koncernie.szybki napisał(a):Ostatnio kolejny raz do blue HDi peżocika takie coś organizowałem. Jak Wam się podoba cena
to zrozumiałe, że wydając tyle kasy chcesz kupić pewne auto, ale tu już jesteśmy na granicy paranoi. Czy przez okres leasingu nie mogło urodzić się leasingobiorcy dziecko, nie mogły zmienić się potrzeby (większe/mniejsze auto), nie mógł splajtować / zamknąć działalności, nie mógł wyjechać na stałe za granicę, nie mógł...? Jeśli się nie znasz, jedź oglądać auto ze swoim mechanikiem, a jeśli masz daleko - ogarnij sobie za kilka stówek sprawdzenie auta przez speca (wiem, zdania na ich temat są podzielone)xaoo napisał(a):Tutaj jednak od razu rzuca mi się w oczy ilość przejechanych km i rocznik, bo wygląda jakby ktoś oddał go PRZED upływem leasingu co jest podejrzane.. Popowodziówka?
a na Podlasiu wybitnie obrodziło w stonkęxaoo napisał(a):Była też duża powódź w Niemczech czy Belgii w tamtym czasie)
wszystko zależy od danego ASO, a nawet właściciela. Przypominajki "zmień olej" są zazwyczaj programowalne w komputerze pokładowym, więc równie dobrze można sobie zażyczyć co 100kxaoo napisał(a):Wiadomo jak tutaj z wymianą oleju? Też debilny longlifowy szajs i wymiana co 30k?
zazwyczaj między fotelem, a ciałem jest jeszcze garderoba, a ta przykleja się również na szmacianych fotelach możesz jednak trafić na egzemplarz z wentylowanymi fotelami, jeśli tak bardzo obawiasz się klejenia do pewnych części ciałaxaoo napisał(a):Czy powinienem obawiać się skóry? Będzie ok latem? Nie będzie się kleić do dupy i pleców?
xaoo napisał(a):Co to jest za jednostka która ma 1.8 pojemności?
xaoo napisał(a):Tak samo niezawodna i dobra jak 2.5h?
xaoo napisał(a):może być troszku za mało kunia
xaoo napisał(a): no i chyba najważniejsze.. brak apple/android carplay
xaoo napisał(a):Przy cenie 89k raczej słabo. Co sądzicie?
xaoo napisał(a):Do tego wygląda jakby auto miało szkodę
xaoo napisał(a):Mocno co mnie boli ten zamsz czy co to jest na tych siedzeniach
Wiesz.. mój aktualny opel robi katalogowo setkę w 11.7, więc realnie pewnie bliżej 12.5 i przyznaję, że chciałoby się szybciej. Jeżeli ten Lex zrobiłby to o te 2.5 sekundy lepiej to nie byłoby źle. Ja ze świadomością chcę auto BEZ turba.szybki napisał(a):Dziadeczkowóz taki jak Prius.
No jest to duży minus tym bardziej że auto ogłasza się jako premium.. wolałbym porządny środek niż tablet do tego bez car audio xD Plus taki, że można to zrobić samemu za około 1.5k. Nie ma tragedii.szybki napisał(a):I niestety jest to załamka nad którą pracują klienci. Lepiej zafajdane ekrany niż jakość. No i firmy nam to dają a potem wsiadasz do nowego auta i masz ochotę się zżygać na jego środek ... hmmm ale są ekrany.
Bardziej chodzi mi o to, że chciałbym wiedzieć jaka była szkoda i na ile jest widoczna gołym okiem. Wtedy mogę ocenić czy warto dawać te 89k, czy też wynegocjować lepsze warunki.szybki napisał(a):Z tak prowadzonymi śledztwami może odpuść używkę.
Co nowe to nowe .
no no, bez przesady. Na nówce też się można naciąć, bo to różnie bywa, ale cśśśśś!szybki napisał(a):Z tak prowadzonymi śledztwami może odpuść używkę.
Co nowe to nowe .
chiptuning w autach bez turbo / kompresora nie ma sensuMoże jest jakiś chip tuning który wyciągnie tę jednostkę do 150KM bez wpływania na jej wydajność i trwałość?
skóra - źle, zamsz - źle... Poniekąd podzielam, ja bym najchętniej posiadał alcantarę (najlepiej niebieską), albo wełnę, jak w Toyocie centuryMocno co mnie boli ten zamsz
mike napisał(a):skóra - źle, zamsz - źle...