REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):Dopiero odstrzeliłeś auto na podstawie raportu
szybki napisał(a):Zderzak, błotnik, i przędne drzwi ponad 10k.
szybki napisał(a):Ten Ct z mocnym dzwonem w tył chcesz się założyć że przy małej dopłacie nawet nie jorgniesz się że był malowany już nie wspomnę o naprawie
rupertpumpkin napisał(a):Patrząc po wycenach tych szkód to ten CT pewnie można spokojnie powiedzieć że jest 100 proc bezwypadkowy bo co to za wypadek obcierka
mike napisał(a):Takie są ceny w ASO, więc te 5k to śmiech
Dokładnie tak
jak dla mnie jest to jasny sygnał do odsiania tej grupy ludzi, którzy jak zobaczą wzmiankę o jakiejkolwiek szkodzie, to mają już przed oczami złom po zderzeniu z tirem, poskładany z przystanku i trzech ćwiartek. Gdyby to było coś dużego, to po prostu nie mieliby tego w swojej ofercie / nie odkupiliby etcSkoro już wiem, że była szkoda to CHCĘ wiedzieć jaka i koniec kropka. Jeżeli jest to ukrywane w jakikolwiek sposób to jest to dla mnie jasny sygnał kombinowania.
xaoo napisał(a):Panowie, wy nie rozumiecie jednej rzeczy. Skoro już wiem, że była szkoda to CHCĘ wiedzieć jaka i koniec kropka. Jeżeli jest to ukrywane w jakikolwiek sposób to jest to dla mnie jasny sygnał kombinowania
xaoo napisał(a):Okazało się że ten ct200h jednak nadal dostępny, więc wykupiłem raport i tutaj zdziwko bo miał dwie szkody.. i to nie małe więc raczej odpada - szczegółowy opis. Oczywiście o tym nie wspomnieli na aukcji i branie za niego 90k to imo gruba przesada.
xaoo napisał(a): Jedyny minus tego auta jest taki, że na tyłku pod zderzakiem tutaj jest mała wgniotka i brak lakieru.. trochę lipa. Boje się, że może być z tym problem później i zacznie się coś dziać/dalej odpadać.
to tylko plastikowa dokładka, nie wpływa na pracę silnika, prowadzenie, nie będzie też rdzewieć (mimo, że to japończyk). Nawet przejdziesz z tym przeglądxaoo napisał(a):Jedyny minus tego auta jest taki, że na tyłku pod zderzakiem tutaj jest mała wgniotka i brak lakieru.. trochę lipa. Boje się, że może być z tym problem później i zacznie się coś dziać/dalej odpadać.