Witam! Stoję przez zakupem auta wygodnego ale również zrywnego. Tak jak pisałem interesuje mnie jakiś V6 czyli pojemność około 3.0l benzyna. Chciałbym auto zagazować więc interesuje mnie znoszenie gazu przez silnik. Cena jaką mogę przeznaczyć to max 20tys zł. Auta jakie znalazłem to: VW Passat B5 FL 2.8V6 4motion z końca produkcji Ford Mondeo III 3.0v6(nie wersja ST220) Opel Vectra C 3.2 v6(ew Signum) nie ukrywam że najbardziej zadowala mnie kombi ale na upartego może być i sedan albo hatchback któro z tych aut będzie najtańsze w utrzymaniu i któro byłoby najlepszym wyborem? może jakieś inne propozycje?
Na pewno nie brałbym Pasiora z tym silnikiem. Serwis auta jest niewspółmiernie drogi w stosunku do popularności. Rozrząd to chore ceny, a słaby zawias przednie jeszcze bardziej dostaje od ciężkiego silnika.
Wg mnie Mondek jest bardzo sensowną propozycją, bo i dobrze się prowadzi jak na przedni napęd, a koszt serwisu nie jest tak wysoki.
Popatrz na Rovery 75 / MG [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Kia Magentis [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Mazda Xedos 2.5
nie spodziewałem się że passat będzie drogi w utrzymaniu. rover w miare fajny ale wersja tylko w sedanie bo kombi wygląda tragicznie. mazda i kia wyglądaja niezbyt ciekawie. rover mg zt ma jakieś duże wady?
40-lecie Renault w Formule 1 Renault informuje, że w ten weekend, w ramach Grand Prix Monako, uroczyście rozpocznie obchody 40 rocznicy zaangażowania marki w wyścigi Formuły 1. Renault rozpoczęło przygodę z Formułą 1 wraz z udziałem kierowcy Jean-Pierre ...
Najważniejsze modele pierwszego półwiecza istnienia Toyoty Toyota to największy japoński producent samochodów, który najpierw zdominował rodzimy rynek, a następnie wybił się na pozycję światowego lidera, prześcigając starych gigantów, takich jak General Motors. ...
Poszukaj Accorda 3.0 lub Legenda 3.5. Mozesz tez zerknąć za Lexem GS, IS czy z Toyki Camry 3.0. Tu silniki i automaty sa trwałe i bez problemowe. Opel używał bodajże automatów Asin, które nie należą do trwałych. Od Passata trzymaj się z dala.
z tego co patrze to accord 3.0 jest tylko dostępny w coupe, legend to już ogromne auto, na lexusa to mnie stanowczo nie stać w wersji IS300. Camry nawet fajnie ale tylko jedno ogłoszenie z tym znalazłem także jak na lekarstwo
volvo i saab nie mają wogóle takich silników jak chce. wyglądają conajmniej jak dla starszego pana. napisałem tylko że są fajne. narazie wygrywa ST220, jest w miare tanie w utrzymaniu i dość trwałe
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.