Van do 3000 funtów brytyjskich...

24 Cze 2012, 17:13

Witam !
Jak w temacie mam zamiar kupić jakiegoś vana do 3000 funtów... Jest to moje pierwsze auto w ogóle, egazmin na prawo jazdy zdałem pól roku temu ;] Szukam auta którym będę mógł przewozić ludzi (czyli siedzenia niezbędne) i którym w razie potrzeby będę mógł przewozić jakieś towary po złożeniu tylnych siedzeń. Nie znam się totalnie na samochodach typu van więc proszę o wyrozumiałość :) Chodzi też o to żeby silnik nie był zbyt duży gdyż ubezpieczenie może mnie zabić. Jakie auta polecacie ? Nie wiem jakie dane jeszcze powinienem podać. Jak coś to piszcie, postaram się uzupełnić brakujące elementy.

Najlepiej gdybyście sugerowali się cenami ze strony autotrader.co.uk

Pozdrawiam !
bossix84
Obserwowany

Prawo jazdy: 23 12 2011

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dwie lewe ręce - obsługa własnego auta
    Mogłoby się wydawać, że włączenie świateł przeciwmgłowych, wymiana koła na zapasowe czy znajomość sygnalizacji świateł ostrzegawczych na desce rozdzielczej to podstawowe umiejętności, jakie powinien posiadać kierowca. Tymczasem ...
    BMW Concept 4 Coupe: elegancja, dynamika i indywidualizm
    BMW Concept 4 Coupe, który będzie miał swoją światową premierę właśnie na salonie NAIAS 2013 w Detroit, pozwoli na wczesne spojrzenie w przyszłość średniej wielkości samochodu sportowego z nadwoziem coupe. Jego elegancja ...