04 Mar 2021, 19:06
Witam,
Poszukuję taniego (zakup i utrzymanie) nowego pojazdu w którym po wymontowaniu drugiego rzędu siedzeń zmieszczę kilka paczek o wymiarach 100x200x10cm
Obecnie taką funkcję pełnił stary Sharan cudowne auto - ale czas na jego złomowanie zbliża się nieubłagalnie.
Będę wdzięczny za Waszą pomoc bo przeglądam ogłoszenia i nie mam zielonego pojęcia w jakim kierunku poszukiwać rozwiązań.
Dla admina który przerzucił mi post:
BARDZO CIĘ LUBIĘ
Budżet - odpowiedź w zapytaniu - jeśli da się zmieścić takie paczki jak opisalem do pandy lub swifta to ok. Ale raczej się nie zmieści więc budżet 40000 odpada. Może wejdzie do.... (no właśnie nie wiem) Chodzi mi o dowolne nowe auto które tak jak opisałem będzie kosztować w zakupie i utrzymaniu jak najmniej. Może to będzie 50000 może 70000 a może 90000 - nie wiem.
Ma się zmieścić paczka i to tak że 3- 4 szt opisanych paczek jednym słowem kilka....
Rejon - nowe auto = tzn mogę jechać po nie do Szczecina lub Krosna byle w Polsce
Użytkowanie - i w trasie i w mieście stosunek nieustalony - gdybym potrzebował na trasy lub do miasta to bym napisał. Auto ma być tanie w zakupie i eksploatacji ( o czym pisałem) więc moim skromnym zdaniem nie możemy do niego wrzucić motoru 4,5 litra....
Własne potrzeby - tani w eksploatacji..... Ale to też chyba pisałem.....
I tak Was lubię!
Gdyby brakowało jakichś informacji proszę o wiadomość w komentarzu lub priv z radością i pospiechem uzupełnię