Witam. Zakupiłem głowicę diagnostyczną VAS 5054A i mam małe problemy;] Z programem VAS-PC v19PL działa wszystko ok tylko nie moge podłączyć sie z programem VWtool. Przez bluetooth tworzy mi sie port com 7 a w konfiguracji programu niestety jest wybór portów tylko od 1 do 4. Znów przez USB interface instaluje mi sie jako urządzenie "VAS5054" nie jako port.
Jest jakieś rozwiązanie?? Jaki program wy polecacie do diagnostyki auta??
Tak jak kolega napisał - najlepszy ten program. jeśli chodzi o sprzęt powinien działać bo ma linie K - sprawdź różne wersje programu - któryś zadziała.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Malowane dziury i policjanci z tektury, czyli "kuksańce" na ulicy Jak zachęcić kierowców do zachowania ostrożności na drodze i przestrzegania przepisów, gdy konwencjonalne metody nie są wystarczająco skuteczne? Kiedy uczestnicy ruchu drogowego ignorują znaki "stop", ograniczenia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.