VCDS, konwersja USA - EU

24 Lut 2020, 15:50

Witam,
Chciałbym zacząć przygodę z kodowaniem samochodów z grupy VAG (aktywacja/dezaktywacja funkcji oraz konwersja z USA na Europę). Czy program VCDS + odpowiedni interfejs z ADAKO pozwolą mi na pełną konwersję nie licząc nowych map do nawigacji, zmiany języka na PL oraz przerabiania lamp? Dodatkowo, czy zna ktoś jakieś forum lub coś podobnego gdzie mógłbym się poduczyć obsługi VCDS? Wiem, że internet jest pełen informacji, lecz nie są one w żaden sposób zweryfikowane. I nie chcę tu widzieć odpowiedzi w stylu "Lepiej oddaj to specjalistom", ponieważ sam chcę zacząć coś robić w tym kierunku. Dziękuję i pozdrawiam :)
Siliconek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    5 niezwykłych aut przy współpracy Yamahy
    Dla wielu Yamaha to przede wszystkim słynne motocykle i świetny sprzęt grający. Ale fani sportowych samochodów wiedzą, że połączenie tej japońskiej marki z czterema kółkami daje ciekawe rezultaty. Dowodem tego ...