Vectra A 1.7 TD ISUZU

05 Lip 2009, 17:52

Moze mi ktos powiedziec ile ma byc filtrów powietrza przy silniku w mojej Vectrze??
lukas_durex
Nowicjusz

Miejscowość: Dębica

05 Lip 2009, 18:59

Mnie wiadomo o jednym filtrze powietrza w VECTRZE B oraz C(przy silniku) wymienianym co 60 kkm lub co dwa lata oraz filtrze przeciwpyłkowym kabiny wymienianym co 30 kkm.Opel VECTRA A mniemam też będzie miał jeden filtr powietrza ale czy jest wyposażony w filtr przeciwpyłkowy?!Chyba nie.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

06 Lip 2009, 23:46

Tak tylko mi chodzi o filtry powietrza do silnika. Bo są dwa miejsca na umieszczenie tych filtrów jeden na kolektorze na silniku a drugi za przednią prawa lampa (jest tam puszka gdzie prawdopodobnie powinien byc filtr. Iteraz nie wiem
lukas_durex
Nowicjusz

Miejscowość: Dębica

07 Lip 2009, 21:58

Lukas wiem o co ci chodzi ,widzialem te wloty przy lampach u róznych samochodów ale powiem ci filtra tam żadnego nigdy nie widziałem,przecież ten filtr na kolektorze powinien wystarczyć ,u mojego sam.wystarcza i w sam.moich braci tez a tych samochodów mamy sporawo!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Buty inspirowane Lexusem CT
    Od prawie trzydziestu lat ludzie wybierają samochody Lexusa, by wygodnie podróżować na większych i mniejszych dystansach. Okazuje się, że od teraz w Lexusach można również… chodzić. A to za sprawą butów ...