Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pr0 napisał(a):Czy autko może stać na ulicy, podjeździe bez konsekwencji bez ważnego OC? Co jeśli po np. roku pracy chciałbym nim jeździć? Czy wystarczy że kupie polisę OC i pojadę na stację diagnostyczną?
pr0 napisał(a):Dodatkowo dodam że mój budżet to ok. 1000 zł (mam 18 lat i byłby to mój pierwszy samochód a jedynie co mógłbym we własnym zakresie to poprawki lakiernicze, ew wymiana opon z felgami).
A8 napisał(a):Ale czekajcie czekajcie weszła nowa ustawa że nie trzeba mieć przysobie np. OC czy AC jest to nowa ustawa jak cie zlapie policja mozesz nie mieć OC gorzej bedzie jeśli bedziesz miał wypadek a nie bedziesz mial OC wtedy mozesz miec klopoty . A co do auta to zalezy od ciebie duzo ci nie pomoge .
FaZiMoDo napisał(a):Mowi tez ze ma 130 kucy pod maska. A nigdzie nie moge takiego znalezc. Mozliwe ze tyle ma ?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL