Witam mam Vito rok.2006 2,2 ( 111 ) samochod jezdzi po miescie Super ale wyjezdzajac na autostrade jadac po prostej jest wszystko o.K. ale jak zlapie troche pod gorke gdzie trzeba wcisnac gaz ,,,,samochod jedzie tylko do 100 km/godz ,,,traci moc !!! -:( wlancza sie kontrolka silnika i D..... wymienilismy ( nie wim jak to sie nazywa -:) ) od mierzenia cisnienia co podaje dalej na Turbo ale sie nic nie zmienia .. Czy moze mi ktos cos pomoc ????
W moim T5 1.9TDI objaw był identyczny,zlikwidowałem przyczynę,zbiornik stracił zdolność odpowietrzania się,wystarczyło tylko nie dokręcać korka wlewu paliwa,tak jeżdżę do teraz,natomiast w poprzednim aucie T4 przy podobnych objawach winien okazał się filtr paliwa.
Witam dzieki na wstepie za podpowiedzi Filter zmienie w srode ,,,, podejzewam tez zawor EGR,,,, juz sam nie wiem sprawdza mi ten ,,szlauch co idzie do Turbo....
Wodorowa ciężarówka vs. ciężarówka z silnikiem Diesla Toyota pracuje nad pojazdami na wodorowe ogniwa paliwowe od 20 lat. Program rozwojowy przyspieszył w 2014 roku, kiedy na rynku zadebiutowała Toyota Mirai. Potem przyszedł czas na wodorowe autobusy i wózki widłowe, ...
Marki samochodowe, które mają najbardziej przywiązanych klientów Słynna amerykańska firma analityczna J.D. Power przedstawiła wyniki najnowszego badania 2020 U.S. Automotive Brand Loyalty Study, które ukazuje poziom przywiązania klientów do poszczególnych marek samochodowych. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.