krzys23 napisał(a):Mam golfa 3 1992r. w gazie 1.4i mam taki problem ze pali mi olej i z tłumnika mi kopci i chciałbym się zapytać czemu tak się dzieje. Proszę o pomoc
na siwo??
wizyta u mechanika cię nie ominie, przyczyn może być kilka, od padniętych pierścieni, przez nieszczelne zawory po pękniętą głowice.
żeby się ratować na szybko można spróbować zalać gęstszy olej 20W50 na przykład ale to i tak nie pomoże za bardzo
Akumulator w naszym samochodzie W tym temacie nie dyskutujemy o problemach z akumulatorami i ładowaniem. Jak odłączać/podłączać akumulator? Przy odłączaniu klem od akumulatora najpierw należy odłączyć przewód minusowy – pozwoli to uniknąć zwarcia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.