Witam. Od dłuzszego czasu przy skręcaniu na nierównym terenie (np droga z kostki brukowej) słysze pukanie w prawym przednim kole , gdy skręcam na normalnej równej drodze nie słychać nic... Co moze być przyczyna tego pukania??
moim zdaniem przegub kulowy wachacza,mialem taki problem,sprawdz sobie,najlepiej wejsc pod auto i mocno poruszac wachaczem gora dol tuz przy przegubie,powinienes wyczuc luz
Byłem u mechanika , i mi powiedział ze jest luz na końcówce drążka kierowniczego z lewej strony... Powiedziałem mu ze mi puka z prawej strony , to powiedział ze to sie moze przenosic po drążku i dlatego tak słychac... Możliwe??
Powiedział mi ze trzeba wymienić cały drążek( czy coś takiego) za około 50 zł i końcówke drążka za około 40 zł... Zbytnio to ja sie na samochodach nie znam , wiec nie wiem czy on chce mnie orżnąć na kase , czy nie...
Elektryczny autobus BYD kursuje w Warszawie W pełni elektryczny autobus BYD K9 kursuje już w stolicy. Miejskie Zakłady Autobusowe testują ekologiczny autobus chińskiej firmy BYD (Build Your Dreams) aż do 18 czerwca. Autobus kursuje na linii 222 przebiegającej przez ...
Kalkulator zamienników opon - jak dobrać rozmiar opon do samochodu? Dobór odpowiedniego rozmiaru opon do samochodu jest bardzo ważny, ponieważ ma bezpośredni wpływ na bezpieczeństwo podczas jazdy. Istnieją trzy ważne parametry, które należy wziąć pod uwagę przy wyborze odpowiednich ...
No i chyba tak zrobie , podjede do sasiada na kanał i z nim coś pokombinujemy... Bo u mechanika to kupe kasy zostawie bo troche sie ceni za sama robote , a tak to tylko koszt części... A mam jeszcze pytanie... Czy z tym pukaniem przegląd samochód by przeszedł?? Bo to juz puka gdzies od pół roku , poprzedni właściciel jezdził z tym do mechanika , ale tamten nic nie widział...
Luki tak to jest możliwe,tobie wydaje się,że to jest z tej strony a luz jest w stronie przeciwnej,mechanik ma rację,sprawdził to wie ale każ mu jeszcze sprawdzić jeszcze sworznie wahaczy tak na wszelki wypadek.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.