Mam golfa 3 w gazie a problem dotyczy benzyny bo jak zapalę na benzynie to kurde chodzi jakby chodził na trzech tłokach i jaj jadę na benzynie to jak dodam gazu to się dusi i szarpie a na gzaie dobrze chodzi. Jakby ktoś mi pporadził co to moze być to z góry dziękuje
Wydaje misię ,ze jesłi bylyby to świece czy przewody to na gazie też by źle chodził a tu jest odwrotnie na benzynie nie chce za bardzo chodzić a na lpg chodzi dobrze
A gdzie jest ten filter paliwa bo ja się nie orientuje?
Nie pamiętam jak wygląda w Golfie ale w większości VW wygląda jak puszka, idą od niego 4 przewody paliwowe powinien być albo z lewej z przodu, albo z prawej koło kielicha.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Co możemy zrobić dla naszego auta żeby wyglądało lepiej? Jak sprawić żeby nasze ukochane auto wyglądało jeszcze lepiej. Co możemy zmienić, zmodyfikować, jakie są sposoby na takie zmiany? O czym należy pamiętać przy wprowadzanych zmianach? Jak można uatrakcyjnić samochódOto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.