Volkswagen t4 doka skrzyniowiec warto kupic? Wady i zalety.

09 Lis 2010, 12:01

Witam, mam na oku otóz ten samochód [link do oferty na Allegro wygasł] Co możecie mi o tym aucie powiedziec ? Czy wogóle warto taki samochód kupic. Ma jakies wady a jakie zalety
graczyk444
Nowicjusz

Miejscowość: Plock

09 Lis 2010, 19:44

Witam.
Silniczek bardzo dobry, przebieg między bajki. Przód kiepsko poskładany prawdopodobnie powypadkowy, z resztą za te pieniądze ten rocznik to nie dziwne.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

09 Lis 2010, 19:53

był bit widać inny odcień lakieru od strony kierowcy
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

15 Lis 2010, 16:32

Witam mój wujek ma też t4 s tym samym silnikiem i chyba nawet rocznik sie zgadza tyle że blaszaka. Jeździ nim codziennie fakt ze jakiś super długich tras nim nie robi ale rocznie kolo 30000km nakręci. Ma go już 10 lat i nie narzeka. Przez ten cały czas nie robił jakiś grubszych napraw. Co 50 000 robi przegląd i wymienia wszystko co trzeba na bieżąco i miedzy tymi przeglądami rzadko się zdarza żeby miał jakieś grubsze awarie. Ogólnie warto polecić transportera.
lukaszkomza
Początkujący

Miejscowość: Więcbork

16 Lis 2010, 21:07

Zależy do czego ci to auto ja mam caravelle i o silniku moge powiedziec ze super niezniszczalny jak wymieniasz oleje i filtry na biezaco to nic sie nie dzieje tyle tylko ze np do firmy budowlanej troche mala ma pake jak dla mnie jesli chcesz duzo wozic to polecilbym bardziej lt 35 tak z lat 88 do 92 tez niezniszczalny no i wiecej mozna zapakowac 1400 kg na pake i spokojnie jedziesz
<ZABRZAN>
Ciało rzucone na łoże traci na oporze :)
zabrzan13
Aktywny

Miejscowość: Jelenia Góra
Prawo jazdy: 11 02 2007
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mercedes ML w163
Silnik: 2.7 CDI
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Przyszłość należy do samochodów na wodór
    Wyniki najnowszych badań przeprowadzonych przez KPMG pokazują, że na samochody z napędem wodorowym czeka świetlana przyszłość. Ponad połowa polskiej kadry zarządzającej uważa, że takie pojazdy są obecnie trendem numer jeden ...